Notícies
Foto: Arxiu
30 d'abril del 2020
Els comerços poden demanar des d’aquest dijous noves ajudes per reactivar els seus negocis
La nova línia d’ajuts de la Generalitat s’adreça a comerç al detall i empreses d’artesania i moda afectades per la crisi
Des d’avui ja es poden demanar les ajudes que ofereix la Generalitat als empresaris i petits comerciants que, per l’estat d’alarma, han hagut de tancar el seu negoci o han vist com la seva activitat es reduïa. Concretament, per acollir-se als ajuts, caldrà justificar una reducció de la facturació del 70% respecte a la dels mesos de març i abril de l’any passat. Les empreses a les que va dirigida aquesta nova mesura són les de comerç al detall i serveis i també d’artesania i moda. Entitats territorials i sectorials de comerç, gremis i associacions de mercats municipals i ajuntaments també poden acollir-se a la línia d’ajuts.

Per això s’han definit un total de 7 programes d’ajuts, en funció de la tipologia dels demandants. Per acollir-s’hi cal fer la sol·licitud de manera telemàtica, i aportar la documentació necessària, a través del web de Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla