Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 d'abril del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla invertirà 40.000 euros per ampliar el Centre de Salut i la plantilla de treballadors amb un nou metge
Les obres s’iniciaran immediatament quan s’acabi l’estat d’alarma i el confinament a causa del coronavirus
La regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Altafulla invertirà 40.000 euros en la remodelació del Centre de Salut amb la voluntat de dotar-lo de dues consultes més, una condició indispensable perquè la Xarxa Santa Tecla pugui destinar un nou metge de capçalera. L’edil responsable de l’àrea, Gemma Maymó, així ho ha explicat als micròfons d’aquesta casa, destacant que a la vila li correspon un professional sanitari més d’ençà que va superar els 5.000 habitants.

La regidora de Salut, Gemma Maymó, ha assegurat que les obres s’iniciaran una vegada s’hagi acabat l’estat d’alarma i el confinament a causa de la pandèmia del coronavirus. En conseqüència, el consistori espera que el nou metge s’incorpori de manera immediata quan acabin les intervencions.

Actualment, el consultori mèdic d’Altafulla compta amb tres infermeres, dues metges de capçalera i una pediatria a mitja jornada, que també presta els seus serveis en un altre municipi del Baix Gaià. La incorporació del nou metge permetrà dotar-lo de més recursos, i millorar el servei i l’atenció als altafullencs i altafullenques.
Gemma Maymó, regidora de Salut d'Altafulla
Gemma Maymó, regidora de Salut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla