Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 d'abril del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Escola La Portalada reparteixen material educatiu imprès entre una vintena de famílies
La iniciativa ha sorgit després que el centre realitzés una enquesta per detectar les necessitats més urgents de l’alumnat. El Roquissar només ha detectat un cas, que gestiona personalment
Les famílies dels alumnes de l’Escola La Portalada d’Altafulla, que tenen més dificultats per mantenir-se en contacte amb el centre via telemàtica, han rebut aquest dimarts 28 d’abril una sèrie de materials educatius impresos, entregats per l’Ajuntament i l’escola a la plaça del Pou.

La regidora d’Educació, Gemma Maymó, ha explicat que la proposta d’entregar aquests dossiers amb activitats als alumnes ha sorgit a petició de La Portalada, que a través d’una enquesta que ha promogut mitjançant el seu canal de difusió, ha detectat 25 famílies que precisaven ajuda perquè els seus fills poguessin seguir l’activitat acadèmica en el tercer trimestre. Per la seva part, El Roquissar també ha tramitat les enquestes, però només ha detectat un cas, i de moment, no ha requerit els serveis del consistori.

Per fer realitat la iniciativa, l’Ajuntament d’Altafulla ha hagut de demanar permís al Departament d’Educació perquè els equips directius i els conserges d’ambdues escoles poguessin accedir al centre per preparar tot aquest material, com ha explicat la regidora Gemma Maymó. Tot i que de moment El Roquissar no ha precisat d’aquest servei, té l’oportunitat de fer-lo servir més endavant.
Tenint en compte l’excepcionalitat en la qual s’està desenvolupant el tercer trimestre, i a les diferències que existeixen entre els alumnes quant a recursos es refereix, el Departament de la Generalitat de Catalunya ha decidit que els estudiants de primària com els de La Portalada i El Roquissar siguin avaluats a través d’un informe on es valori l’aprenentatge adquirir durant el curs. La informació es traspassarà als mestres que els acompanyaran en el següent curs a l’escola o a l’institut, en el cas dels de 6è de primària.
Gemma Maymó, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla