Notícies
Foto: Policia Local
09 d'abril del 2020
La Policia Local rendeix homenatge als professionals de la cadena alimentària
Destaquen la feina que realitzen per mantenir l’abastament de productes de primera necessitat a la població
La Policia Local s’ha desplaçat aquest dimecres al vespre als supermercats del municipi per reconèixer la feina de tot el personal de la cadena alimentària. El cos policial ha arribat als establiments a toc de sirena i ha emès un petit discurs, on han assegurat que els seus treballadors també són herois i heroïnes.

Els agents han agraït en nom de tota la població d’Altafulla la feina del personal i de caixa que reposa i neteja constantment els establiments per ajudar a frenar la propagació del coronavirus. També han agraït al personal de seguretat que vetlla per mantenir l’ordre als comerços i controla que el número de clients no excedeixi el permès.

Durant el període d’estat d’alarma la Policia Local està efectuant un gran nombre de controls policials per fer complir el confinament domiciliari als ciutadans. Àngel Fernàndez, sotsinspector del cos, ha explicat que busquen quadrar els horaris per continuar fent controls i poder rendir homenatge a les persones que segueixen treballant.

Tot i haver-se desplaçat només als grans supermercats del municipi, la Policia Local ha fet extensiu aquest missatge a tots els petits comerços que romanen oberts durant l’estat d’alarma. L’obertura dels negocis d’alimentació i de béns de primera necessitat és imprescindible per garantir l’abastiment de la població.

L’acció d’agraïment als establiments va concloure amb un merescut aplaudiment als treballadors i amb el so de les sirenes.
Àngel Fernández, sotsinspector de la Policia Local
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla