Notícies
Foto: David Garcia
09 d'abril del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla controla l’arribada de famílies amb segona residència a la vila
El consistori treballa en mesures per detectar i sancionar a les persones que s’han saltat el confinament, com també a aquelles que vénen a comprar des dels municipis del voltant
El decret d’estat d’alarma i el confinament que el Govern espanyol va instaurar fa pràcticament un mes per combatre la pandèmia de la COVID-19 i intentar frenar la seva evolució, són dues mesures que alguns sectors de la ciutadania sembla ser que encara no han interioritzat.

L’arribada de la Setmana Santa a Altafulla ha vingut acompanyada de famílies que tenen la seva segona residència al municipi, una acció prohibida per les restriccions de mobilitat d’aquest decret. Així ho ha explicat el coalcalde, Jordi Molinera, qui també ha assegurat que el consistori treballa en diferents mesures per detectar a les persones que s’han saltat el confinament i sancionar-les.

Les famílies que venen a ocupar la seva segona residència no són les úniques visites que està rebent la vila en aquests dies d’excepció. Jordi Molinera ha explicat que hi ha moltes persones dels municipis del voltant que es desplacen a Altafulla per realitzar les seves compres, una pràctica que també està prohibida per les restriccions de mobilitat instaurades per l’Estat.

El batlle ha destacat que s’han registrat més de 500 vehicles en l’inici de la Setmana Santa a Altafulla, i que per això han demanat als Mossos d’Esquadra que mantinguin el seu suport a la Policia Local “per realitzar més controls en diferents punts del municipi” i amb l’objectiu “d’identificar i sancionar” a aquestes persones que procedeixen de Torredembarra, Creixell o Tarragona.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla