Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 de març del 2020
Càritas Altafulla només lliurarà aliments un cop al mes per prevenir el risc de contagi de coronavirus entre els voluntaris
L’entitat farà l’última entrega de març aquest divendres dia 27 a les seves dependències
Càritas Altafulla segueix endavant amb la seva activitat, que aquests dies té una rellevància encara més gran per la situació d’excepció que viu el municipi a causa de la pandèmia del COVID-19, que limita els recursos econòmics de les famílies més vulnerables, i en conseqüència, l’obtenció d’aliments.

Tot plegat, però, també afecta directament als voluntaris que s’encarreguen d’executar les tasques a Càritas Altafulla. I és que la majoria són persones de més de 65 anys, i per tant, un col•lectiu de risc en aquests moments. Una de les voluntàries, Glòria Pi, ha assegurat als micròfons d’aquesta casa que aquest motiu els ha portat a fer un lliurament mensual en lloc de cada quinze dies d’ara en endavant.

Glòria Pi també ha explicat que les mesures que s’han pres per evitar el risc de contagi entre aquelles persones que compleixen amb un servei essencial, com és el cas dels voluntaris de Càritas Altafulla, i els receptors, també han fet que el mètode de distribució que utilitzen habitualment hagi canviat.

Quant als recursos d’aliments i productes de primera necessitat, Càritas reparteix habitualment els que obté del ‘Gran Recapte’ que es du a terme a finals de novembre. Cal recordar que enguany es van recollir 3,100 kg d’aliments a Altafulla gràcies a l’aportació dels veïns i veïnes del municipi.

L’entitat, però, també treballa amb els aliments i productes que els envia la Comunitat Econòmica Europea tres vegades a l’any. La següent d’aquest 2020 arriba precisament aquest dijous a Altafulla, com ha explicat Glòria Pi.

Càritas Altafulla realitzarà l’últim lliurament d’aliments aquest divendres 27 de març, i ja no tornarà a citar als usuaris fins que passi un mes. Les següents entregues es faran el 14, el 21 i el 26 d’abril, ha remarcat Pi, una de les voluntàries que, com tota la resta, segueixen treballant perquè les famílies més vulnerables de la vila puguin disposar d’aliments en aquests moments tan complicats.
Glòria Pi, voluntària de Càritas Altafulla
Glòria Pi, voluntària de Càritas Altafulla
Glòria Pi, voluntària de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla