Notícies
Foto: Associació de Municipis per la Independència (AMI)
02 d'abril del 2015
L'AMI vol que els alcaldes prioritzin les aliances amb partits sobiranistes i es posin a disposició del futur Parlament
La Declaració de Cervera vol que donin suport a la proclamació de "l'estat català, lliure i sobirà" quan prenguin possessió del càrrec
L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) vol que els alcaldes que surtin escollits a les properes eleccions municipals prioritzin les aliances amb els partits "inequívocament" sobiranistes. La Declaració Municipalista de Cervera, que han donat a conèixer aquest dimecres a Girona, vol que quan els electes municipals prenguin possessió del càrrec es comprometin a treballar per la independència dient: "Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del nou Parlament, el president i el govern per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar l'estat català, lliure i sobirà".

La Declaració Municipalista de Cervera és un document acordat per l'àmplia majoria dels municipis que formen part de l'AMI (excepte els nou amb alcalde ecosocialista) i que proposa uns acords perquè els subscriguin els regidors i alcaldes que surtin elegits en les properes eleccions municipals.

A la presentació, hi han assistit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, l’alcalde de Cervera, Ramon Royes, l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, l’alcalde de Balaguer, Josep M. Roigé, l’alcalde de El Port de la Selva, Josep M. Cervera, i l’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé.

La Declaració de Cervera consta de sis acords que l'AMI proposa a les candidatures que es presenten a les eleccions municipals del maig.
L’acord es pot trobar al portal web de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), a www.municipisindependencia.cat, i enviar-lo al correu electrònic info@municipisindependencia.cat.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla