Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
27 de febrer del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa noves activitats a l’Esplai per la gent gran
Les activitats es duran a terme dilluns i dimecres de 16h a 19h a partir del pròxim dilluns 2 de març
La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla oferirà un programa d’activitats a l’Esplai per tots els avis i les àvies del poble a partir d’aquest dilluns 2 de març. El programa es durà a terme dilluns i dimecres de 4 a 7 de la tarda i té com a objectiu dinamitzar aquest espai públic. La dinamitzadora d’activitats per la gent gran, Núria Díaz, ha explicat en una entrevista a Altafulla Ràdio, que han tingut en compte l’opinió d’aquest col·lectiu per escollir les activitats.

Fins al moment, el consistori oferia activitats monitoritzades al parc de salut, tallers de memòria o classes de ball. Amb aquest nou projecte s’introduiran activitats d’entreteniment lúdic com classes de manualitats, club de lectura, club de cinema i jocs de taula. Les xerrades també seran una novetat que vindrà de la mà de les diferents entitats del poble. A més, la regidoria ha tingut en compte les diferents propostes dels ciutadans i afegirà al programa un taller de teatre.

El programa té una triple funcionalitat: dinamitzar un espai públic de la vila com és l’Esplai de la Gent Gran, un enfortiment de la cohesió social entre els col·lectius de gent gran i jove, i naturalment, promoure un envelliment actiu i saludable mitjançant el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permet a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent. Núria Díaz ha explicat que es busca “una millora social entre els més grans del poble”.

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania aquest programa de forma totalment gratuïta i afegeix també un servei de transport gratuït per assistir-hi. Imma Morales, regidora de Gent Gran destaca la importància d’aquest servei davant la impossibilitat d’alguns usuaris per arribar a l’Esplai.

Totes les persones interessades en participar en les activitats podran apropar-se a l’Esplai de la Gent Gran el pròxim dilluns 2 de març i fer les activitats que més els hi interessin. Les propostes seran de lliure elecció i es faran sempre a càrrec d’una educadora social.
Núria Díaz, dinamitzadora de les activitats
Núria Díaz, dinamitzadora de les activitats
Imma Morales, regidora de Gent Gran
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla