Notícies
01 d'abril del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla estudia oferir al mes d’agost el servei de menjar a domicili per a la gent gran
Acció Social negocia amb l’empresa encarregada del menjador de la llar d’infants Hort de Pau arribar a un acord mentre aquesta estigui tancada
La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla estudia oferir també durant el mes d’agost el servei de menjar a domicili per a la gent gran. El servei funciona al llarg de l’any de manera coordinada amb el servei de menjador de la llar d’infants Hort de Pau. El centre educatiu, però, fa vacances a l’agost i no podrà elaborar els àpats habituals dels avis i àvies de la vila adscrits al programa Bon Dia. Des del consistori, doncs, estan buscant solucions per no deixar d’oferir el servei durant aquest període. Ho ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio la regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez.

A hores d’ara són una vintena els usuaris d’aquest servei de menjar a domicili. Aquells que són majors de 75 anys i que formen part del programa ‘Bon Dia’ gaudeixen d’una bonificació del 25% sobre la taxa general. Una deducció que el ple de la corporació va aprovar en la sessió del passat dissabte ampliar-la als majors de 65 anys i a aquelles persones que no estiguin adscrites al programa. El menú té un cost de 3,66 euros.

Del servei també en fan ús persones esporàdiques, o persones amb necessitats puntuals d’urgència.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla