Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
14 de gener del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla oficialitza la seva participació al Conveni Córner 2020
Prop d’una trentena d’ajuntaments i entitats del sector turístic s’han reunit aquest dimarts a la Diputació de Tarragona per reeditar l’acord de promoció conjunta i coordinada
Representants de prop d’una trentena d’ajuntaments i entitats públiques i privades del sector turístic de la Costa Daurada s’han reunit aquest dimarts al matí al Saló de Plens del Palau de la Diputació de Tarragona per oficialitzar la signatura del Conveni Córner per aquest 2020. Entre els assistents, hi ha estat present la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz. Es tracta d’un acord de col•laboració per a la promoció conjunta i coordinada de totes aquestes administracions i entitats a fires nacionals, estatals i internacionals.

La primera cita programada dins del marc d’aquest conveni és la fira VakantieBeurs, que se celebrarà a Holanda des d’aquest dijous i fins el diumenge, i en què Altafulla hi serà representada dins de l’estand de la Costa Daurada. El municipi gaudirà d’una campanya de publicitat per donar a conèixer els seus recursos i productes turístics.

No serà, però, fins la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid, del 22 al 26 de gener, quan hi prendrà part de manera presencial. L’edil Natalia Sanz i la tècnica de Turisme, Núria Barba, s’hi desplaçaran els dies 22 i 23 amb la voluntat de conèixer de primera mà el funcionament de la fira, prendre part en les diferents conferències que hi ha programades, i intercanviar experiències i conèixer la realitat d’altres municipis que també hi participen.

La fira Navartur, del 21 al 23 de febrer a Pamplona, i B-Travel, del 27 al 29 de març a Barcelona, són altres dues cites en què la regidora també hi vol prendre part de manera presencial.

L’acte de signatura d’aquest dimarts al matí ha comptat amb la participació de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; la presidenta del Patronat de Turisme de la institució, Meritxell Roigé; la diputada Teresa Mariné; i representants dels ajuntaments i entitats públiques i privades que hi estan vinculades.

Natalia Sanz ha parlat d’un “matí molt productiu per intercanviar idees amb els representants de la resta dels municipis. Al Baix Gaià, també formen part d’aquest conveni de col·laboració els ajuntaments de Creixell, Roda de Berà, i Torredembarra.

La regidora espera amb moltes ganes i optimisme les vacances de Setmana Santa, sempre i quan el temps acompanyi. Ha explicat que hotels, càmpings, restaurants, i establiments comercials, ja estan posant a punt les seves instal·lacions pel que esdevé un dels períodes de major afluència de visitants de l’any. Enguany la Setmana Santa se celebrarà del 5 al 14 d’abril.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades