Notícies
Foto: Junts per Torredembarra
10 de gener del 2020
Josep Maria Calvet substituirà Anna Magrinyà com a regidor de JxCat a l’Ajuntament de Torredembarra
L’exedil torrenca va dimitir del càrrec a mitjans del mes de desembre després de ser denunciada per justificar absències laborals a la Diputació amb certificats municipals falsos
Anna Magrinyà ja té substitut a l’Ajuntament de Torredembarra. Serà Josep Maria Calvet, qui ocupava el número 2 de la llista de JxCat al municipi en les passades eleccions municipals, qui ocuparà el càrrec de regidor al consistori torrenc.

La formació ha informat de la decisió a la militància i als simpatitzants en l’assemblea celebrada aquest dimecres, i tot apunta que prengui possessió de l’acta en el ple municipal del proper dijous 16 de gener, quan es convertiria en l’únic regidor de la formació postconvergent al consistori torrenc. El partit vol passar pàgina i reconstituir un projecte la imatge del qual s’ha vist afectada aquestes darreres setmanes.

Recordem que Anna Magrinyà va dimitir del càrrec a mitjans del mes de desembre després de ser denunciada per justificar absències laborals a la Diputació amb certificats municipals falsos. Aleshores també va renunciar als càrrecs de vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès i dels càrrecs orgànics del partit.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades