Notícies
Foto: Recurs
08 de gener del 2020
Josep Maria Lloret: “La diferència amb les grans superfícies cal buscar-la en el servei de proximitat i de qualitat”
El president d’ATECA parla de la campanya de rebaixes, que ha donat el tret de sortida aquest dimarts i s’allargarà fins a finals del mes de febrer
Els cartells de descomptes ja es poden veure als aparadors de botigues i establiments d’arreu del territori. Les rebaixes han donat el tret de sortida aquest dimarts i s’allargaran fins a finals del mes de febrer, un pèl desdibuixades per fenòmens com el ‘Black Friday’ o els descomptes anticipats de les grans cadenes durant les festes de Nadal.

“Pel petit comerç, competir amb les grans superfícies comercials, les grans plataformes i internet no és una guerra fàcil, sobretot si ho fas únicament amb el preu”. Així s’hi ha referit als micròfons d’Altafulla Ràdio el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, qui ha insistit que “la diferència cal buscar-la en el servei de proximitat, de qualitat, i d’assessorament al client”. Ha parlat d’una competència inevitable que cal saber “reconvertir i mirar de manera positiva”.

La campanya al municipi encara no s’ha posat en marxa. Els comerços de la vila tot just acaben de posar el punt i final a la campanya ‘Un Nadal de regal’, de foment del comerç local durant les festes. Els responsables de l’entitat recolliran aquesta mateixa setmana les urnes dels diferents establiments participants i intercanviaran opinions amb els propietaris per poder-ne fer balanç. Les persones que fins el dia de Reis hagin fet les seves compres en algun dels comerços que hi prenen part, entraran en el sorteig de diferents regals. La rifa se celebrarà en directe des dels micròfons d’Altafulla Ràdio durant la setmana del 20 de gener. El dia concret encara està per determinar.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla