Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 de gener del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla demana una bicicleta elèctrica per Reis
La intenció de la regidoria de Medi Ambient és estudiar la instal•lació d’un carregador elèctric que permeti la substitució progressiva de l’actual parc mòbil de combustió
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla vol fer les primeres passes cap a la transició energètica aquest 2020. La coalcaldessa i edil responsable de l’àrea, Alba Muntadas, té ben clar que el futur del consistori ha de passar per un model basat en les energies renovables que deixi enrere l’actual sistema de combustibles fòssils. Un camí que ha iniciat amb bon peu aquesta nit de Reis, quan ha rebut de mans de Melcior, Gaspar, i Baltasar, una bicicleta elèctrica. La voluntat és posar-la a disposició del personal municipal perquè pugui realitzar desplaçaments curts per l’interior del municipi. Per Alba Muntadas, “el primer pas per començar a substituir l’actual parc mòbil generador de gasos d’efecte hivernacle per un parc mòbil més sostenible”. Si els resultats són positius, en demanaran una altra l’any vinent.

Si bé és cert que la previsió per aquest 2020 no contempla l’adquisició de cap altre vehicle sostenible, la regidora de Medi Ambient sí que té la intenció d’elaborar un petit estudi per a la instal·lació d’un carregador elèctric, que doni servei tant a la flota municipal com a la ciutadania. Muntadas ha explicat que “el primer pas és definir-ne la ubicació, per a partir d’aquí començar a substituir els vehicles de combustió per vehicles elèctrics”.

La coalcaldessa ha encoratjat els particulars a fer també aquesta transició cap a l’energia elèctrica en els seus vehicles.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades