Notícies
Foto: Recurs
30 de desembre del 2019
Creu Roja Joventut impulsa una campanya de recollida de joguines
Més enllà de garantir el dret dels infants, l’entitat també pretén sensibilitzar sobre la importància educativa del joc com a eina per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat
Repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat és l’objectiu que persegueix Creu Roja Joventut aquest Nadal amb la nova edició de la campanya ‘La Joguina Educativa’. Sota el lema #ElsSeusDretsEnJoc, l’entitat vol garantir que cap infant es quedi sense regal aquestes festes; alhora que pretén sensibilitzar sobre la importància educativa de la joguina com a eina per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que demana joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives. Els punts de recollida es poden consultar a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com fins el proper 4 de gener. L'entitat ha recordat que a hores d’ara encara els manca el 20% per assolir l'objectiu i que sobretot, calen joguines per a infants d'entre deu i catorze anys.

En la campanya, hi participaran més de 1.500 persones voluntàries, per tal que arribi a més de 400 municipis catalans i a més de 25.000 infants. A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut també requereix de la col·laboració d’empreses, comerços i entitats a través de diferents fórmules que poden anar des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida o de vehicles de transport.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades