Notícies
Foto: Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès
27 de desembre del 2019
Alfred Rofas: “El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès és un sentiment i una perseverança”
La pròxima representació tindrà lloc el diumenge 29 de desembre; les següents i últimes seran les del dimecres 1 i el dilluns 6 de gener
El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès es troba immers en les representacions de la 44a edició, que van començar el passat 22 de desembre i que clouran el 6 de gener amb l’última funció.

El president de l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, Alfred Rofas, ha passat pels micròfons de l’Hora Local i ha destacat que formar part de l’entitat “és un sentiment, una perseverança” que són indispensables per superar els obstacles i les dificultats que sorgeixen per mantenir una tradició com aquesta.

El vessant històric no permet massa innovacions en la representació dels 15 quadres que formen part del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. No obstant això, Rofas ha reconegut que des de l’Associació estan estudiant la possibilitat d’actualitzar certs aspectes com la música o els diàlegs.

Els responsables també contemplen introduir uns oficis al final del recorregut, una qüestió que encara han de posar sobre la taula. Tot i això, Alfred Rofas ha ressaltat que cada any hi ha alguns canvis que són “més pràctics que no visuals”.

Les properes representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès tindran lloc el diumenge 29 de desembre (18.15 h, 18.55 h, 19.35 h, 20.15 h), i el dimecres 1 i el dilluns 6 de gener (18.30 h, 19.10 h, 19.50 h, 20.30 h). El preu de les entrades és de 4 euros per als nens de 8 a 14 anys, i de 7 euros per als majors de 14 anys. Els menors de 8 anys i els socis del Club Super 3 menors de 14 anys entren gratuïtament.

Les entrades es poden comprar a les taquilles que hi ha a l’entrada del Pessebre Vivent o al web www.pessebreviventpoblamontornes.cat.
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades