Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de desembre del 2019
L’ANC d’Altafulla organitza un autocar per desplaçar-se a Barcelona el 18 de desembre
L’expedició serà conjunta amb la territorial de Torredembarra, i sortirà a les 14:15h des de l’avinguda Marquès de Tamarit
Tsunami Democràtic vol que la concentració del proper dimecres 18 de desembre al Camp Nou sigui “massiva”. El moviment insisteix a la ciutadania en reservar-se la data per participar d’una convocatòria que espera que arribi a 650 milions de persones d’arreu del món, coincidint amb la celebració del clàssic Barça-Madrid. A dia d’avui ja s’hi han inscrit més de 18.000 persones, i són molts els autobusos d’arreu del territori que s’hi desplaçaran per respondre a la crida.

És el cas d’Altafulla. La territorial del municipi de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat a disposició dels vilatans un autobús per assistir-hi, de manera conjunta amb la territorial de Torredembarra. L’expedició sortirà a un quart de 3 de la tarda des de l’avinguda Marquès de Tamarit. El secretari de la territorial altafullenca, Pere Piqué, ha avançat que encara hi ha places disponibles, i que les persones interessades en reservar-ne una poden fer-ho a través del correu electrònic altafulla@assemblea.cat, o del telèfon 690 93 36 39.

El punt de trobada a Barcelona variarà en funció del lloc de residència dels participants. El primer punt és el carrer d’Arístides Maillol amb l’avinguda de Joan XXIII per als que vinguin de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i els Pirineus; un altre el de la cruïlla de l’avinguda de Joan XXIII amb el carrer de Menéndez y Pelayo per als que siguin de Barcelona ciutat; seguidament, la travessera de les Corts amb el carrer d’Arístides Maillol per als veïns de l’Hospitalet, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Penedès, el Garraf, les Terres de l’Ebre i el País Valencià; i, finalment, la travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz per als que vinguin de Girona, el Barcelonès Nord, el Vallès Oriental, la Catalunya Nord i les illes Balears.

Davant d’aquesta convocatòria de Tsunami Democràtic, la conselleria d’Interior de la Generalitat ha preparat un dispositiu de 4.000 efectius, entre agents dels Mossos d’Esquadra i d’empreses de seguretat privada, per garantir la celebració del partit i la seguretat dins i fora del Camp Nou.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla