Notícies
27 de març del 2015
La formació Verdcel ofereix a Altafulla un concert especial dedicat a Ovidi Montllor en el marc del BarnaSants
L’actuació tindrà lloc aquest dissabte a les 20h a la Pallissa de l’Era del Senyor
Després d’exhaurir entrades en el concert de Pedro Guerra el passat cap de setmana, el festival BarnaSants torna a aterrar aquest dissabte a Altafulla. En aquesta ocasió, la proposta musical arriba de la mà de la formació Verdcel. El grup d’Alcoi oferirà a partir de les 8 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor un concert especial dedicat a la figura d’Ovidi Montllor.
El director del festival, Pere Camps, ha parlat d’aquesta actuació als micròfons d’Altafulla Ràdio, i s’ha mostrat molt satisfet per la complicitat que s’ha establert amb l’Ajuntament d’Altafulla com a seu del BarnaSants. Aquesta és la quarta vegada que hi participa.

Fent balanç d’aquests quatre anys, el regidor de Turisme, Guillermo Alonso, ha explicat que el punt d’inflexió es va produir en la passada edició quan es van vendre totes les entrades del concert de Maria del Mar Bonet. Enguany –ha afegit- amb la proposta de Pedro Guerra s’han tornat a situar en “el centre de la cançó d’autor de Catalunya i Espanya”.
El preu de l’entrada del concert d’aquest dissabte és de 8 euros per persona. Es poden adquirir de forma anticipada a cantautiquet.com.

Més enllà de les actuacions musicals, la sala de Plens de l’Ajuntament és l’escenari, també durant aquests dies, d’una exposició sobre la trajectòria del BarnaSants, centrada també en la seva majoria en la figura d’Ovidi Montllor.
Pere Camps, director del BarnaSants
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla