Notícies
Foto: Natàlia Molinera
04 de novembre del 2014
Diables i Castellers visiten les escoles d’Altafulla en el marc de la Festa Major de Sant Martí
Els liles han convocat un assaig especial aquest dimarts a les 19h a la plaça del Pou per acabar de preparar el Pilar Caminant
La Festa Major d’Altafulla continua escalfant motors. Tot i que encara no s’ha posat en marxa de forma oficial el programa d’actes, les activitats al municipi no s’aturen. Aquest cap de setmana, amb l’actuació de la Banda del Coche Rojo, l’actuació del Jazz Fusion Projecte, i la Trobada de Plaques de Cava; i aquesta setmana amb la visita de les diferents entitats del seguici popular als centres escolars de la vila.

Aquest dilluns ha estat el torn dels Diables a l’escola El Roquissar, qui aquest dimarts a les 3 de la tarda també visitaran l’escola La Portalada.

Qui també ha estat de visita aquest dilluns són els Castellers, que s’han presentat davant de la canalla de l’escola La Portalada, mentre que aquest dimarts es desplaçaran al Roquissar.
Aquesta, però, no serà l’única activitat dels liles per aquest dimarts en el marc de la Festa Major. La colla ha convocat un assaig especial a les 7 de la tarda a la plaça del Pou per tenir a punt per Sant Martí un dels actes més emblemàtics de la festivitat, el Pilar Caminant per les Escales. Els de Ca l’Ixart esperen amb il·lusió una diada que, segons paraules del president, David Roda, esdevé un “regal per culminar l’any i el reflex del treball fet al llarg de la temporada”.

Els actes continuaran al llarg de la setmana, però no serà fins el dia 7 quan es doni el tret de sortida pròpiament dit a la festa. Fins el mateix dia 7, es pot demanar la samarreta de l’edició d’enguany. Els encàrrecs s’han de fer a Quart Gràfica, a través del correu electrònic quart.grafica@gmail.com, o del telèfon 977 65 03 86.

Escolta les declaracions de Genís Cañas, un dels responsables dels Diables; i David Roda, president dels Castellers
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla