Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 de novembre del 2019
La tradicional enganxada de cartells dona el tret de sortida a la campanya electoral del 10-N
L’altafullenc Hèctor López Bofill repeteix com a cap de llista al Senat en la candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona
La tradicional enganxada de cartells ha donat el tret de sortida en plena nit de la Castanyada a la cursa entre els diferents partits que concorreran a les eleccions a les Corts Generals del 10-N. La campanya es limitarà a 8 dies en comptes dels 15 habituals i també es retallarà un 30% les quantitats de les subvencions per a les despeses electorals dels partits polítics. La propaganda electoral també es redueix a la meitat.

A Altafulla, un total de 3.700 persones estan cridades a les urnes, que es distribuiran en els col·legis electorals de l’escola La Portalada (1.783), de la llar d’infants Hort de Pau (982), i de la Sala Teresa Manero (935). El nombre de votants al municipi s’incrementa en 48 persones respecte els anteriors comicis estatals del 28 d’abril.

El sorteig de presidents i vocals de les diferents meses, titulars i suplents, es va dur a terme el passat 21 d’octubre en sessió plenària extraordinària de l’Ajuntament d’Altafulla.

El regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, repeteix com a cap de llista al Senat en la candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona. En les eleccions del mes d’abril, el jurista ja va encapçalar la llista independentista, però aleshores no va aconseguir el suport suficient per representar el territori a Madrid, sent el setè candidat més votat amb un total de 61.059 vots i un percentatge del 15,26%. En aquesta ocasió, ho fa acompanyat d’Assumpció Castellví en segon lloc, i de la torrenca Anna Magrinyà en tercer.

A les candidatures del Senat per la circumscripció de Tarragona també hi són representats els torrencs Carles Fuxet, en aquest cas com a número ú d’En Comú Podem, i Núria Gómez, que ocupa el segon lloc de la llista del Partit Popular.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades