Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 de novembre del 2019
El taller sobre plantes aromàtiques convida els participants a reintroduir les espècies autòctones a la cuina
L’activitat s’emmarca dins de les XII Jornades Gastronòmiques, que s’allargaran fins l’11 de novembre amb menús, plats únics, i postres
Tastet amb sals aromàtiques, infusió d’olis, sopa de farigola, i pasta amb salsa de sàlvia són les quatre propostes que ha presentat el taller de cuina familiar sobre plantes aromàtiques que l’Ajuntament d’Altafulla ha celebrat aquest divendres en el marc de les XII Jornades Gastronòmiques.

Segons la regidora de Comerç, Natalia Sanz, quatre receptes “fàcils d’elaborar” que volen incidir en la voluntat del consistori de “reintroduir les plantes aromàtiques a la nostra cuina”.

És amb aquesta mateixa intenció, de fet, que les jornades gastronòmiques han canviat de temàtica aquest 2019, substituint la garrofa per les plantes aromàtiques del Baix Gaià.

Un canvi de fil conductor que se suma al canvi de format amb menús que van dels 20 als 30 euros; plats únics, entre 8 i 12 euros; i les postres, a un preu d’entre 3 i 5 euros.

Enguany, les jornades també presenten el ‘Concurs al Plat!’. Els comensals poden participar en un certamen de fotografia a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, amb l’etiqueta #aromatiques2019. D’entre totes les imatges, se n’escolliran tres que seran obsequiades amb uns llibres sobre el Baix Gaià. Les persones premiades es donaran a conèixer el 15 de novembre.

Aquesta dotzena edició s’allargarà fins l’11 de novembre. Enguany hi participen els restaurants les Bruixes de Burriac, El Pozo, Solocomo, El Bruixot, Maritime Beach Club, Costa Daurada, La Taberna del Mar, El Mercadet i Voramar.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla