Notícies
Foto: Twitter
31 d'octubre del 2019
Fèlix Alonso apel·la a la responsabilitat i a les opcions que apostin pel diàleg el 10-N
L’exdiputat al Congrés i exalcalde d’Altafulla s’ha mostrat molt pessimista respecte l’afectació que pot tenir el context polític i jurídic que es viu a Catalunya en aquests comicis
Just un parell de dies abans de l’inici de la campanya electoral dels comicis estatals del 10-N i l’endemà que es fes pública una nova enquesta del CIS, que preveu algun canvi respecte els resultats de la darrera convocatòria del mes d'abril, l’exalcalde d’Altafulla i exdiputat al Congrés per En Comú Podem, Fèlix Alonso, ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio per fer-ne balanç.

Segons les dades fetes públiques, el PSOE guanyaria amb 10 escons més, a molta distància del PP i amb Cs en caiguda. ERC, a l'alça, guanyaria les eleccions a Catalunya, JxCat retrocediria i la CUP entraria al Congrés.

Per Fèlix Alonso, toca afrontar aquests nous comicis “amb la mirada endavant, i sent conscients que és imprescindible formar govern”.

L’exdiputat s’ha mostrat molt pessimista respecte l’afectació que pot tenir el context polític i jurídic que es viu a Catalunya. Ha apuntat a una possible “polarització de posicions que no ajudarà a sortir de l’atzucac i pensar en el futur”. Ha demanat “responsabilitat” a la ciutadania, i “optar per aquelles opcions que aposten pel diàleg”.

Des de finals del mes d’agost, Fèlix Alonso és el Director General de Consum del Govern de les Illes Balears. Ha explicat que aquests primers mesos en el càrrec han estat “molt intensos”, i ha reconegut sentir-se “molt agraït i satisfet” d’assumir aquesta responsabilitat.

Al Altafulla, un total de 3.700 persones estan cridades a les urnes pel proper 10-N, repartides entre l’escola La Portalada (1.783), la llar d’infants Hort de Pau (982), i les escoles Teresa Manero (935), que repetiran de nou com a col·legis electorals.
Fèlix Alonso, exalcalde d'Altafulla i exdiputat al Congrés
Fèlix Alonso, exalcalde d'Altafulla i exdiputat al Congrés
Fèlix Alonso, exalcalde d'Altafulla i exdiputat al Congrés
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla