Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 d'octubre del 2019
Altafulla estudia la participació del municipi a fires nacionals i estatals en el marc del Conveni Córner
La regidora Natalia Sanz ha participat aquest dimarts en la reunió convocada pel Patronat de Turisme de la Diputació per preparar les campanyes del 2020
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha posat fil a l’agulla a la campanya del 2020. L’entitat ha celebrat una primera reunió aquest dimarts per encetar els preparatius de la nova temporada i definir accions conjuntes de promoció turística en el marc del Conveni Córner.
Natalia Sanz ha estat l’encarregada de representar l’Ajuntament d’Altafulla. La regidora de Turisme ha parlat d’una reunió “molt enriquidora i interessant de cara a donar una major visibilitat al municipi”.

L’acord preveu la participació conjunta a fires nacionals, estatals i internacionals, a través d’estratègies publicitàries comunes. A finals d’aquesta setmana, el consistori rebrà tota la informació necessària per començar a decidir quina serà la seva participació. Natalia Sanz ha avançat que la voluntat és mantenir la presència del municipi a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) i a Navartur de Pamplona, i cal acabar de confirmar la participació del consistori a la fira B-TRAVEL de Barcelona. A nivell internacional, tot i apuntar que a dia d’avui és inviable, la regidora responsable no descarta obrir horitzons en un futur.

Per Natalia Sanz, aquestes accions són “una bona oportunitat d’obrir una nova finestra i donar a conèixer el municipi”. Permeten, a més, buscar un tipus de visitant concret que passa pel “turisme familiar, esportiu, i ecològic”.

El Conveni Córner acull més d’una vintena d’ens turístics públics i privats de la Costa Daurada.
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Natalia Sanz, regidora de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla