Notícies
29 d'octubre del 2019
La Diputació de Tarragona condicionarà la carretera TV-2021, entre Vespella i la Nou de Gaià
Les obres tindran un pressupost d'execució de més de 2 milions d’euros, i serviran per millorar la seguretat i el traçat de la via
El ple ordinari de la Diputació de Tarragona ha aprovat de manera definitiva el projecte de condicionament de la carretera TV-2021, de Vespella de Gaià a la Nou de Gaià.

L’aprovació contempla la declaració urgent d’ocupació dels béns i drets afectats pel projecte, l'inici de l'expedient d'expropiació forçosa i l'aprovació inicial de la relació de béns i drets afectats.

La intervenció esdevindrà la segona fase del condicionament d'aquesta via. S'actuarà en un tram de 2,6 km de longitud entre els Masos de Vespella i la intersecció amb la carretera T-202 a la Nou de Gaià, actualment amb una amplada de 4,5 m i un trànsit de 600 vehicles diaris.

Els treballs consistiran en eixamplar la via per obtenir una plataforma de 7 metres d'amplada –amb carrils de 3 metres i vorals de 0,5 metres-, petites millores de traçat, la millora de la intersecció amb la carretera T-202 i la construcció d'una vorera al tram proper a la zona escolar i esportiva de la Nou de Gaià, amb l'objectiu de millorar la seguretat de la carretera i assegurar la convivència segura del trànsit de vehicles i vianants en l'últim tram.

El projecte també preveu la infraestructura necessària per al desplegament de la fibra òptica.
Les obres tindran un pressupost d'execució de 2.120.883,58 euros.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla