Notícies
Foto: Recurs
29 d'octubre del 2019
El Sindicat d’Estudiants convoca vaga indefinida universitària a partir d’aquest dimarts, i el 30 i el 31 als instituts
Està previst que els alumnes de 3r i 4r d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla s’adhereixin a la convocatòria
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat vaga indefinida a les universitats a partir d’aquest dimarts 29 d’octubre, i de dos dies, el 30 i el 31, en el cas dels instituts. Una convocatòria aquesta darrera a la qual està previst que s’hi adhereixen els estudiants de 3r i 4r d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla.

L'objectiu de l’aturada és exigir als centres educatius que permetin la mobilització continuada en resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O.

La convocatòria a les universitats passa per permetre que tots els estudiants puguin escollir l'avaluació única i ajornar les activitats avaluables, i per no penalitzar les absències en el cas dels instituts.

També exigeix als rectorats i directors d'instituts que facin un posicionament públic rebutjant la repressió i apostant per l’amnistia i el dret a l’autodeterminació del poble català.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla