Notícies
Foto: PIJ Altafulla
28 d'octubre del 2019
La zona TRAC obre les inscripcions pel curs de monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu
El curs se celebrarà durant les festes de Nadal i les inscripcions estaran obertes fins el 9 de desembre
Els municipis de la zona TRAC juntament amb l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, han organitzat amb el Consell Esportiu un curs intensiu de monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu que es desenvoluparà durant les properes festes de Nadal.

El curs consta de quatre blocs i un període de pràctiques de 150 hores, que es poden convalidar amb un certificat d’experiència equivalent. El primer bloc tindrà lloc a Creixell els dies 21 i 22 de desembre. La durada serà de 15 hores i el preu de 40 euros. El segon bloc en joc i esport se celebrarà a Torredembarra els dies 27 i 28 de desembre i tindrà un preu de 75 euros. Aquests dos blocs es poden convalidar si es disposa del títol de monitors en el lleure.

Altafulla acollirà el tercer bloc que tractarà sobre gestió de petites entitats esportives. Tindrà una durada de 35 hores i es realitzarà els dies 19, 20, 23, 29 i 30 de desembre, i el 7 de gener i el seu preu serà de 75 euros.

Finalment, a Roda de Berà, es desenvoluparà el curs de procediments de tècniques i recursos de primers auxilis els dies 4 i 5 de gener amb una durada de 15 hores i un preu de 40 euros. Així ho ha explicat Sandra Ballester, tècnica de Joventut d’Altafulla.

Un cop realitzats els quatre blocs i les pràctiques, els monitors tindran accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). Aquesta titulació és la requerida per Casals i Campus Esportius a Catalunya i per exercir com a monitors d’activitats poliesportives extraescolars dirigides a menors de 18 anys.

Les consultes sobre l’horari i la formalització de la inscripció es poden fer per correu a pijaltafulla@gmail.com o per telèfon al 608141495.

D’altra banda, l’activitat de divendres passat organitzada pel Punt d’Informació Juvenil va tenir molt bona acollida per part dels joves, que han expressat el seu desig de realitzar sessions de cinema a l’espai els divendres.
Sandra Ballester, tècnica de Joventut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla