Notícies
Foto: Recurs
28 d'octubre del 2019
La regidoria de Polítiques de Gènere d’Altafulla ofereix un taller formatiu sobre els Punts Liles
L’activitat té lloc aquest dilluns a les 18:30h a la Sala de Plens, tot just després de la celebració del Consell Sectorial
L’Ajuntament d’Altafulla vol posar fil a l’agulla als preparatius del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El consistori celebra aquest dilluns a la tarda un Consell Sectorial de Polítiques de Gènere per posar damunt la taula idees i suggeriments per commemorar la jornada del 25 de novembre.

La regidora responsable, Gemma Maymó, ha parlat d’una convocatòria “oberta a tothom”, en la qual hi ha estat convidada de manera explícita la Policia Local, així com aquelles persones que es faran càrrec de les barres en les festes que s’organitzen des del consistori.

La trobada s’iniciarà a les 6 de la tarda a la Sala de Plens, però no serà fins dos quarts de 7 quan s’imparteixi un taller formatiu sobre ‘Què és un Punt Lila?’. Gemma Maymó ha explicat que aquesta primera acció vol ser “l’inici del camí cap a la definició d’un protocol d’actuació en casos d’assetjament i de violència de gènere”.

El consistori altafullenc ja va gaudir de les primeres experiències durant els mesos d’estiu. Primer, en el Festival Altacústic del mes de juliol, i posteriorment, en l’Afetrbeach Rumbero de l’agost. Ara, la intenció és tornar a emplaçar un Punt Lila durant l’actuació de Porto Bello, la nit d’aquest dissabte 2 de novembre a l’Envelat del parc del Comunidor; i per l’Empalmada del diumenge 10 de novembre.

La proposta té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns i multitudinaris.
Gemma Maymó, regidora accidental de Polítiques de Gènere
Gemma Maymó, regidora accidental de Polítiques de Gènere
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla