Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
28 d'octubre del 2019
Els alumnes de P5B de La Portalada i els de 6è del Roquissar, guanyadors dels Semàfors Verds de la Mobilitat
La regidora de Mobilitat, Inma Morales, i el coalcalde, Jordi Molinera, han estat els encarregats de lliurar-los els diplomes i una bossa de marxandatge
Els semàfors verds de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ja tenen guanyadors. L’Ajuntament d’Altafulla ha lliurat aquest dilluns al matí els guardons que reconeixen aquelles classes que van registrar un major seguiment en el projecte ‘A peu al cole’. En el cas de l’escola La Portalada, el semàfor ha estat pels alumnes de P5B; mentre que en El Roquissar, la iniciativa ha premiat els estudiants de 6è.

La regidora de Mobilitat, Inma Morales, i el coalcalde, Jordi Molinera, han estat els encarregats de lliurar els diplomes, així com una bossa de marxandatge de la Setmana de la Mobilitat a cada alumne.

La Setmana de la Mobilitat 2019 es va celebrar del 16 al 22 de setembre i, més enllà de convidar els alumnes a anar a l’escola caminant, en bicicleta o patinet, també va programar sortides amb la Policia Local, la Caminada Saludable, la Cursa de Transports, i la Pedalada Popular.

Enguany, a més, el consistori va aprofitar la commemoració per instal·lar dos conjunts d’aparcapatinets a les dues escoles del municipi, i altres dos a la Biblioteca i a la plaça dels Vents, en aquest cas escollits per votació popular.

Tot un seguit d’activitats pensades per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, i per donar una major visibilitat als possibles canvis en l’ús de l’espai públic, en la millora de la qualitat de l’aire i en la reducció de la contaminació.

Enguany, sota el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana Europea de la Mobilitat va comptar amb la participació de 300 municipis catalans.
Inma Morales, regidora de Mobilitat
Inma Morales, regidora de Mobilitat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla