Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 d'octubre del 2019
Tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla
El programa d’aquest 2019 arriba amb més d’una setantena d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats que s’allargaran de l’1 al 17 de novembre
El programa de la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla ja és el carrer. El calendari d’activitats per commemorar la festivitat ja es pot consultar i descarregar a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Altafulla.

La proposta d’aquest 2019 arriba amb més d’una setantena d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats, que donaran el tret de sortida el dia 1, d’aquí tot just una setmana, i que s’allargaran fins el 17 de novembre.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha qualificat la configuració del programa de “tot un repte personal”. S’ha mostrat satisfet amb el resultat, i espera una bona resposta de la ciutadania i que la gent el gaudeixi.

Un dels plats forts d’aquest Sant Martí serà el concert de Porto Bello. Una actuació molt esperada al municipi, que es farà realitat el dissabte 2 de novembre a dos quarts de 12 de la nit a l’envelat del parc del Comunidor. Els altafullencs estaran acompanyats pel grup de versions La Tropical.

El regidor de Festes també ha destacat com a pilars de la festivitat tots aquells actes organitzats per entitats locals, de les quals n’ha destacat la gran implicació i participació en qualsevol iniciativa que s’impulsi des del consistori.

Cañas també ha volgut destacar els actes programats per la diada central de l’11 de novembre.

Castells, correfocs, ballades de bastons, cercaviles, música en directe, espectacles culturals, àpats i balls populars, activitats infantils, exposicions, escape room, presentacions de llibres, i competicions esportives, ompliran els carrers d’Altafulla durant aquests quinze dies.

Enguany, el pregó anirà a càrrec de la veïna Maria Noguera Figueras, mestra d’Altafulla durant 32 anys, i actual membre del Centre d’Estudis. Tindrà lloc el dissabte dia 2 a un quart d’1 del migdia des del balcó de l’Ajuntament, i serà retransmès en directe per Altafulla Ràdio.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla