Notícies
Foto: PIJ Altafulla
24 d'octubre del 2019
El PIJ d’Altafulla celebra el Halloween aquest divendres
Els municipis de la Zona TRAC han presentat una agenda “terrorífica” conjunta per donar més visibilitat a les activitats
La Zona TRAC, que conforma els ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, ha publicat un cartell conjunt amb totes les activitats que se celebraran als diferents municipis entorn de la festivitat de Halloween. Sandra Ballester, tècnica de Joventut a l’Ajuntament d’Altafulla, remarca que aquesta agenda conjunta fa més visibles les activitats que tindran lloc a cada població.

Pel que fa al municipi d’Altafulla, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) ha organitzat un seguit d’activitats per divendres 25 d’octubre. L’esdeveniment tindrà lloc al número 4 del camí de les Bruixes, des de les 5 de la tarda fins les 11 de la nit. Les activitats que es duran a terme són un taller de maquillatge i pentinats de terror, i un altre de cuina terrorífica. La vetllada finalitzarà amb la projecció d’una pel·lícula de por per qual els menors d’edat hauran d’obtenir una autorització dels pares.

La visita a Port Aventura de dissabte passat organitzada pel TRAC va ser tot un èxit. 55 joves de tots els municipis van participar en una jornada en què van poder gaudir de les diferents atraccions i espectacles.
Sandra Ballester, tècnica de Joventut d'Altafulla
Sandra Ballester, tècnica de Joventut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla