Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 d'octubre del 2019
L’ANC d’Altafulla preveu portar dos autobusos a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona
El primer vehicle ja està pràcticament ple. Els tiquets es poden adquirir a un preu de 10 euros a la llibreria Regal i Paper, o bé per correu electrònic a altafulla@assemblea.cat
La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla se suma a la manifestació de dissabte a Barcelona com a resposta a la sentència del judici del procés. Dissabte a dos quarts de 2 sortiran dos autocars de la plaça de la Portalada que arribaran al carrer Marina de Barcelona, i retornaran a Altafulla en finalitzar la manifestació. Pere Piqué, secretari de la territorial, ens explica com es desenvoluparà la jornada.

D’altra banda, l’assemblea local té previst reunir-se la setmana vinent per posar en comú idees per tal de determinar accions, com a protesta per la sentència, en aquest cas a nivell local.

Des de l’ANC demanen l’assistència a la manifestació i animen a “no aturar-se mai fins aconseguir una societat lliure en un país lliure”.

Per participar-hi, les persones interessades poden adquirir els seus tiquets a un preu de 10 euros a la llibreria Regal i Paper, o bé per correu electrònic a altafulla@assemblea.cat.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla