Notícies
Foto: AMI
23 d'octubre del 2019
El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, es reuneix amb el Consell Directiu de l’AMI a Girona per definir el full de ruta de les properes setmanes
La voluntat de l’entitat és crear una Assemblea d’Electes de Catalunya en què hi puguin prendre part tots els càrrecs electes de les forces independentistes, sobiranistes i republicanes
El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha viatjat a primera hora del matí d’aquest dimecres cap a Vilobí d'Onyar per participar en la trobada extraordinària que el Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha convocat arran de la sentència que va fer pública el passat dilluns el Tribunal Suprem, i que condemna a prop de 100 anys de presó els representants institucionals i de la societat civil que van fer possible la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Des de finals del mes de setembre, Molinera ostenta el càrrec de secretari dins de l’executiva de l’entitat sobiranista, que aquest dimecres fa balanç de la darrera setmana i de la resposta dels ajuntaments catalans envers la seva proposta d’adherir-se a la moció per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació. Una proposta a la qual l’Ajuntament d’Altafulla se sumava ara fa tot just una setmana, i a la qual ja s’hi han adherit un total de 764 consistoris catalans del total de 980. Molinera n’ha fet una valoració molt positiva.

La trobada d’aquest dimecres a Girona també ha de servir per definir el full de ruta de les properes setmanes. Segons ha avançat Jordi Molinera, la voluntat de l’entitat és crear una Assemblea d’Electes de Catalunya en què hi puguin prendre part tots els càrrecs electes de les forces independentistes, sobiranistes i republicanes.

Centenars d’alcaldes ja van participar la setmana passada en les diferents ‘Marxes per la Llibertat’ que van sortir des de diversos punts de Catalunya i que van desembocar a Barcelona, on es va celebrar una multitudinària manifestació.

Els càrrecs electes locals també estan convidats a participar en l’acte municipalista que se celebrarà aquest dissabte 26 d’octubre al Palau de la Generalitat, i que ha de servir per “mostrar la unitat i el suport del món local a les persones que han estat injustament condemnades i que ja porten molts mesos de presó preventiva”.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla i secretari de l'AMI
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla i secretari de l'AMI
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla