Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'octubre del 2019
L'ANC crida a manifestar-se de forma “massiva” tan bon punt es faci pública la sentència de l'1-O
L'entitat demana seguir les convocatòries a través de les xarxes socials, i anuncia accions conjuntes amb els partits independentistes del municipi
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquest dimecres perquè la ciutadania surti al carrer de forma “massiva” tan bon punt es faci pública la sentència de l'1-O.

L'entitat sobiranista aposta perquè els catalans “facin sentir la seva veu” i els proposa “aturar els vehicles”, "¡”fer sonar el clàxon”, “fer soroll” o “protestar al carrer”.

Ha insistit en la importància de estar atents a les xarxes socials per estar assabentats de les convocatòries de forma “ràpida” i “coordinada” i ha publicat un vídeo per motivar a protestar.

Més enllà d’aquestes possibles concentracions, el secretari de la territorial d’Altafulla, Pere Piqué, ha apuntat a altres accions de resposta a nivell local, en aquest cas de manera conjunta amb els partits independentistes del municipi.

L'ANC també promou una gran encartellada per “mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria” i “reafirmar que cal assolir la independència”.

Quan es faci pública la sentència, les entitats posaran data a les cinc ‘Marxes per la Llibertat’ que arrencaran des de diferents punts del país fins a Barcelona. La territorial altafullenca prendrà part en la marxa que s’iniciarà a Tarragona.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla