Notícies
Foto: Tres C
10 d'octubre del 2019
Maitia Trio & Joan Mas presenten el seu darrer treball en una actuació especial del cicle de concerts Altafujazz
La cita surt del calendari habitual i se celebrarà el proper 19 d’octubre a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
L’Altafujazz surt del calendari habitual per presentar el nou treball del quartet Maitia Trio & Joan Mas. Després de la cita d’aquest primer dissabte de mes -de la mà de Ramon Garreta, Diorj Brugueras, i del programador del cicle, Toni Pla- el col·lectiu Oil Jazz proposa una segona actuació aquest octubre al municipi. Concretament, el dissabte dia 19.

Joan Mas al saxo, Marc Cuevas al contrabaix, Oriol Roca a la bateria i David Mengual al piano presentaran ‘Moviment, memòria, maitia’. Segons el responsable del cicle, Toni Pla, “una concreció de deu anys de trajectòries, experiències, i sinergies personals”.

La Pallissa de l’Era del Senyor tornarà a acollir a partir de dos quarts de 9 del vespre un cartell de luxe, en aquesta ocasió amb un projecte íntim i d’intens recorregut autobiogràfic que parteix d’una música efímera i compartida que espera delectar els amants del jazz.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla