Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'octubre del 2019
L’Escola Municipal de Música d’Altafulla enceta el curs amb un nou projecte pedagògic
La nova temporada es va posar en marxa el passat 12 de setembre amb 167 alumnes
L’Escola Municipal de Música d’Altafulla ha posat en marxa el curs 2019-2020 amb moltes novetats damunt la taula. El centre es va plantejar a finals de la temporada passada la possibilitat de fer un canvi de rumb en el seu pla educatiu. Va crear una comissió amb el professorat i va definir les prioritats del seu futur més immediat. Feia temps que els responsables del centre valoraven l’opció de donar preferència a la vessant més instrumental, una proposta que finalment s’ha acabat materialitzant amb un nou projecte pedagògic. La directora de l’Escola de Música, Núria Riambau, ha corroborat que, de moment, l’alumnat i les seves famílies han rebut amb bons ulls el canvi.

En el nou pla educatiu, el cant coral passa a ser optatiu i se substitueix per l’agrupació instrumental, que entra a formar part de les assignatures obligatòries, juntament amb l’instrument, i el llenguatge musical, que aquest curs es redueix de dues hores a una. En el cas dels pianos, la part d’agrupació instrumental se supleix amb mitja hora setmanal de música de cambra.

Pel que fa a les assignatures optatives, al cant coral se li afegeixen les propostes instrumental Orff –d’instruments de placa i de percussió menor-, i cos i moviment. Quant als alumnes de 6è, joves i adults, les optatives que se’ls ofereixen són harmonia moderna i informàtica musical.

El nou curs va donar el tret de sortida el passat 12 de setembre amb 167 alumnes, una xifra que ballarà, molt probablement, fins el Nadal.
Núria Riambau, directora de l'Escola de Música d'Altafulla
Núria Riambau, directora de l'Escola de Música d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla