Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'octubre del 2019
Protecció Civil sol·licita a l’Ajuntament d’Altafulla el trasllat del seu local al Centre d’Entitats
El col·lectiu vol tenir més visibilitat i estar més a prop de la ciutadania. Actualment, són 8 els membres que en formen part
Protecció Civil s’ha reunit amb l’Ajuntament d’Altafulla per posar damunt la taula algunes de les qüestions que preocupen les persones voluntàries que en formen part. La principal demanda de l’entitat passa pel canvi de local. Actualment, s’ubica a la planta soterrada del número 16 de l’avinguda Marquès de Tamarit, i la intenció és traslladar-lo al Centre d’Entitats.

El president de Protecció Civil al municipi, Jose Fernández, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la necessitat de gaudir “d’una major visibilitat i estar més a prop de la ciutadania”. També ha apuntat les negociacions que estan duent a terme amb la central per tal que s’ofereixin cursos de formació a Reus.

El voluntariat treballa de la mà de la Policia Local d’Altafulla en actes multitudinaris que se celebren al municipi i que requereixen d’un suport excepcional per tal de garantir la seguretat ciutadana.

Per formar part d’aquesta xarxa de voluntariat, les persones interessades han de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Altafulla, qui traslladarà la informació a Protecció Civil. Un cop complimentada la butlleta d’inscripció, hauran de realitzar els cursets de formació corresponents, que a hores d’ara s’impartiran a Mollet del Vallès.
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla