Notícies
Foto: Recurs
08 d'octubre del 2019
El PIJ d’Altafulla viurà una nit de terror el proper 25 d’octubre
L’entitat oferirà als joves del municipi un taller de maquillatge, un sopar, i un passi de pel·lícules en el marc de la celebració de Halloween
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla ja ha posat fil a l’agulla a la programació de tardor. Els joves ja han començat a presentar les seves propostes per la nova temporada, i en els propers dies s’acabarà de configurar el programa d’activitats.

Aquesta setmana, també es publicarà l’agenda que estan dissenyant de manera conjunta els PIJ de la Zona TRAC en el marc de la Castanyada i Halloween. La tècnica de Joventut, Sandra Ballester, ha avançat que preparen una nit de maquillatge, un sopar terrorífic, i un passi de pel·lícules de terror pel proper divendres 25 d’octubre.

A banda de les activitats que s’oferiran a Altafulla, l’agenda també inclourà les propostes que s’estan organitzant a Torredembarra, Roda de Berà, Creixell, i la Riera de Gaià.

La proposta més imminent aquest mes d’octubre, però, és la sortida a PortAventura. Enguany, la tradicional cita serà el dissabte 19 d’octubre. Hi poden prendre part els joves del Baix Gaià d’entre 12 i 25 anys que hi estiguin interessats. Per formalitzar la inscripció, cal posar-se en contacte amb qualsevol dels PIJ de la zona abans d’aquest dijous. En el cas d’Altafulla, les vies d’informació són el correu electrònic pijaltafulla@gmail.com, i el telèfon 608 14 14 95. La tècnica ha aconsellat fer-ho “el més aviat possible”.
El preu de les entrades és de 29 euros fins els 17 anys, i 39 euros pels majors d’edat.

El PIJ d’Altafulla manté l’horari d’atenció als joves, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia; i resta obert totes les tardes entre setmana, de dos quarts de 5 a dos quarts de 8.
Sandra Ballester, tècnica de Joventut d'Altafulla
Sandra Ballester, tècnica de Joventut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla