Notícies
Foto: Reobrint Rotonda Baix Gaià
13 d'agost del 2019
La plataforma Reobrint Rotonda tornarà a tallar la rotonda de d’enllaç a l’AP-7 aquest dimecres 14 d’agost
Els veïns de Brises del Mar estan contrariats per l’absència de noticies i acostaments per part de les administracions
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià torna a manifestar-se aquest dimecres 14 d’agost a la tarda, de 7 a 8 amb talls de carretera cada cinc minuts, per seguir demanant a Foment que reobri la rotonda de Torredembarra. L’inici del pont d’agost, que precisament comença aquest dimecres, provoca una nova operació sortida de les famílies que han decidit passar uns dies fora de casa.

Tot plegat suposa una bona oportunitat perquè els veïns de Brises del Mar facin més visible la seva causa, com explica el seu portaveu Luis López, en declaracions a Altafulla Ràdio. Per això, diumenge tornaran a tallar la carretera en el marc de l’operació tornada d’aquest pont.

El passat divendres 9 d’agost es va produir l’incendi d’un vehicle a la rotonda d’accés a l’AP-7, entre Altafulla i Torredembarra. Els bombers van tenir problemes per accedir al lloc dels fets i extingir el foc, que va calcinar el cotxe completament, a causa de les pilones que Foment havia instal·lat dies abans per evitar que els conductors realitzessin maniobres perilloses i l’acumulació de vehicles que es produeix cada dia en aquesta època d’estiu.

Els veïns defensen que aquesta situació, que encara no s’havia produït amb les pilones ja instal·lades, és un altre argument a favor de reobrir la rotonda de Torredembarra.

Pel que fa a la situació general de la reclamació de la plataforma, Luis López assegura que tot segueix igual i que ningú s’ha posat en contacte amb ells. Les manifestacions que estan fent també pretenen reivindicar la manca de noticies que els arriben des de les administracions, fet que ajudaria a suavitzar el cas.

La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià segueix endavant amb les seves manifestacions, tallant la rotonda de Torredembarra, que està tancada des de fa un any. Els talls de carretera d’aquest dimecres 14 i diumenge 18 d’agost, tindran continuïtat el pròxim diumenge dia 25.
Luis López, portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda
Luis López, portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda
Luis López, portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla