Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 d'agost del 2019
El Cercle Artístic projecta un mercat d’obra d’art per a les festes nadalenques
L’entitat assegura que la proposta és complexa, però els seus responsables la sotmetran a debat entre tots els membres
La inauguració de l’Exposició Col·lectiva que el Cercle Artístic d’Altafulla du a terme anualment coincidint amb la Fira d’Artesans també va servir per posar sobre la taula un projecte futur i que pot ser molt interessant, com la celebració d’un mercat d’obra d’art durant les festes de Nadal.

L’encarregat d’anunciar aquesta proposta va ser el president del Cercle Artístic d’Altafulla, Salvador Anton, en declaracions a aquesta casa. La idea es troba en una fase molt prematura i els responsables l’han de sotmetre a debat entre tots els membres de l’entitat per les dificultats que poden presentar-se si es decideix tirar endavant.

El principal obstacle d’aquest mercat d’obra d’art seria el seu públic, perquè com assegura Salvador Anton, “tots sabem que a l’hivern no hi ha la vida de la primavera o l’estiu”. En aquest sentit, però, remarca que hauria de ser un reclam per a la gent del poble, més que per als turistes.

Mentrestant el Cercle Artístic d’Altafulla continuarà amb la seva activitat habitual, pintant i dibuixant per dur a terme les seves exposicions col·lectives. La que van presentar el passat dissabte al Museu Etnogràfic d’Altafulla es podrà visitar aquest dijous, divendres, dissabte i diumenge, coincidint amb la Fira d’Artesans, de 7 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre.
Salvador Anton, director del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, director del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla