Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 d'agost del 2019
Petits i grans gaudeixen de la Festa Major de Brises del Mar
El concurs de dònuts, el canó d’escuma i la gimcana van ser les activitats amb més participació de les festes, que van cloure amb un sopar de germanor amb 300 comensals
La gresca i la rauxa han tornat deu anys després a Brises del Mar, on els seus veïns han celebrat la Festa Major aquest passat divendres 9 i dissabte 10 d’agost amb un programa ple d’activitats per a petits i grans, i que “ha servit per recuperar la il·lusió i cohesió del barri”, segons els mateixos protagonistes.

Les festes van començar divendres amb el concurs de dibuix infantil i el concurs de dònuts, una de les propostes més llamineres i que va comptar amb molts participants. Jeremy Cobacho, portaveu de l’Associació de Veïns de Brises del Mar, també hi va participar, demostrant una gran habilitat per menjar els famosos dolços rodons. Abans, però, va explicar l’alegria i il·lusió que es respirava al barri per haver recuperat la seva Festa Major.

Tot va començar amb un grup de watshapp on diversos veïns van manifestar la voluntat de recuperar-la. “La participació activa d’aquests, i l’aportació d’idees d’uns i altres, juntament amb la predisposició del nou govern municipal amb els coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas, i el regidor de Festes, Àlex Cañas, al capdavant, ho van fer possible”, ha dit.

A més del concurs de dònuts, el programa també tenia altres activitats que resultarien ser un èxit absolut, com el canó d’escuma o la gimcana, en la qual van participar més de 15 grups i més de 80 persones. Toni Serrano, responsable d’aquesta última, reconeix en declaracions a Altafulla Ràdio que la proposta, integradora i adaptada per a tothom, va ser un èxit.

Pere Huguet és un dels més de 300 veïns que van participar a la Festa Major de Brises del Mar durant el passat divendres i dissabte. Huguet i la seva família fa dos anys que viuen al barri i mai havien viscut la seva Festa Major. El fet d’haver-la recuperat ha fet que la gent estigués “contenta i participativa”, relata.

Els veïns de Brises del Mar han posat la cirereta al pastís a la seva Festa Major amb un sopar de germanor a la pista de futbol i amb més de 300 comensals. La xifra, que va superar la previsió de la Comissió de Festes, demostra la il·lusió i ganes que el barri tenia per recuperar les seves festes.
Jeremy Cobacho, membre de la comissió de festes
Toni Serrano, responsable de la gimcana
Pere Huguet, veí de Brises del Mar
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades