Notícies
17 de març del 2015
Satisfacció al Catllar per una segona seu d'institut que evitarà desplaçar nens i saturació a les aules
El curs vinent s'adaptaran aules de l'escola l’Agulla per acollir el primer d'ESO
El Catllar i Breda, a la comarca de la Selva, acolliran el proper curs per primera vegada estudis d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Ho faran vinculats als instituts veïns dels Pallaresos i d’Hostalric.

El departament d’Ensenyament ha ideat la fórmula de la segona seu per descongestionar aquests instituts i poder gestionar l'augment d'alumnat que es preveu en els propers cursos sense la necessitat de construir més edificis. Al Catllar i a Breda compartiran professorat i projecte educatiu amb els instituts de referència.

Els dos municipis veuen positiu el projecte perquè evita desplaçar els nens de 12 anys a instituts que ja estan molt plens.
L'alcalde del Catllar, Antonio López, ha destacat que aquesta nova extensió al poble permetrà descongestionar l'edifici dels Pallaresos i ha defensat que la ubicació escollida disposa d'unes bones instal·lacions.

Per la seva banda, Francesc Xavier Martí, membre de l'AMPA del CEIP l'Agulla del Catllar, ha destacat que la segona seu de l'institut permetrà que els professors tinguin un tracte més proper amb els alumnes i que el poble es beneficiï de l'adequació de l'antiga escola.

Al Catllar, s'adapten aules de l'escola per acollir el primer d'ESO, i a Breda, l'Ajuntament cedeix un edifici municipal.
Antonio López, alcalde del Catllar
Francesc Xavier Martí, de l'AMPA de l'escola L'Agulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla