Notícies
Foto: ANC
11 de juliol del 2019
Una desena d’altafullencs exigeixen revertir l’acord entre JxCat i el PSC a la Diputació de Barcelona
Un miler de persones s’han concentrat aquest dimecres davant de les portes d’ERC i de JxCat
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha tornat a fer sentir la seva veu al carrer aquest dimecres a la tarda. Un miler de persones s’han concentrat davant de les seus d’ERC i de JxCat a Barcelona per mostrar el seu rebuig al pacte que la Diputació de Barcelona preveu ratificar aquest dijous.

‘Unitat’, ‘sou uns traïdors’, ‘no us votarem’, ‘Esquerra i JxCat la paciència s'ha acabat’ i ‘socialistes no’ han estat les principals proclames dels manifestants.

D’Altafulla, s’hi han desplaçat una desena de persones. El secretari de la territorial al municipi, Pere Piqué, no ha volgut ser “triomfalista” i ha reconegut la poca participació de la convocatòria.

A banda de prendre part de la mobilització a Barcelona, la territorial d’Altafulla ha fet arribar a les formacions locals d’ERC i de JxCat un document per expressar-los el seu malestar i amb la voluntat que el traslladin a les seves delegacions nacionals. Aquest divendres es reuneix amb els seus membres per debatre sobre la situació actual i per planificar el calendari dels mesos d’estiu.

Tot i no confiar-hi massa, Pere Piqué deixa una porta oberta a l’esperança a l’espera d’un moviment d’última hora que pugui revertir l’acord entre JxCat i el PSC a la Diputació de Barcelona.

La concentració s’ha traslladat aquest dijous davant de la Diputació de Barcelona, el mateix dia en què es constitueix la nova corporació.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla