Notícies
Foto: Chema Flores
11 de juliol del 2019
Els professionals de la salut d’Altafulla es reuneixen per editar la revista ‘Altasalus’
La nova publicació es presentarà aquest divendres 12 de juliol a les 19h al parc de Voramar, dins del programa d’activitats de la Bibliomar
Altafulla disposarà a partir d’aquest divendres d’una revista de salut, editada pels professionals del sector del municipi. La publicació ‘Altasalus’ es presentarà públicament a les 7 de la tarda al parc de Voramar, dins del programa d’activitats de la Bibliomar.

Aquest primer número reuneix articles de diferents especialitats dins dels àmbits de l’odontologia, la farmacologia, la veterinària, la medicina de família, la podologia, els pilates, els massatges terapèutics, i la pediatria. La doctora Filomena Pagone és l’encarregada d’oferir els continguts dins d’aquesta darrera branca de la medicina. Ha explicat que l’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer els professionals del municipi, i oferir un nou servei a la ciutadania.

La nova revista es publicarà amb una periodicitat bianual. Aquesta, si més no, és la intenció dels seus impulsors, que no descarten oferir-la trimestralment si aconsegueixen finançament extern. D’aquest primer número, se n’han editat 900 exemplars.

Els professionals de la salut han aprofitat un dels moments de major afluència de població per presentar aquest nou projecte que pretén que la ciutadania no surti fora del municipi per trobar uns serveis que ja existeixen a la vila.
Filomena Pagone, pediatra
Filomena Pagone, pediatra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla