Notícies
Foto: Web Ajuntament d'Altafulla
08 de novembre del 2018
L'Ajuntament d’Altafulla estrena el nou web
El nou portal s’ha adaptat a la llei de la transparència i està configurat amb un disseny web responsiu per adaptar els continguts als diferents dispositius i pantalles
L'Ajuntament d’Altafulla té un nou portal web que ha estrenat aquesta setmana, coincidint amb la Festa Major de la localitat.

El nou web manté la mateixa adreça www.altafulla.cat, és més visual i té un disseny nou adaptat a les necessitats de l'administració electrònica, de la llei de transparència i de la normativa de protecció de dades. L’objectiu d’aquest canal és facilitar la comunicació directa i propera entre els ciutadans i ciutadanes d’Altafulla i l'Ajuntament.

Amb aquest espai, el consistori pretén garantir i millorar la transparència de la informació pública i donar compliment a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Per tot això, en la seu electrònica, els ciutadans podran fer tràmits on line, com presentar una sol•licitud, consultar el tauler d’anuncis o les convocatòries públiques de personal.

A més de les notícies d'actualitat i les previsions de l'agenda d'activitats, el nou web té un espai per a les entitats del municipi, a més d’informació de servei com la situació meteorològica o els talls de subministrament elèctric, entre d’altres.

També permet accedir als blogs i als canals informatius d’altres serveis municipals, com ara l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües d’Altafulla i a les diferents xarxes socials municipals, com Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

El nou portal municipal unifica en una adreça els dos webs que tenia l’Ajuntament, l’institucional i el d’Altafulla Turisme.

El ciutadà hi trobarà ara diferents blocs: Altafulla Turisme, amb tota la informació necessària per al visitant; El municipi, amb les dades per conèixer la vila; Ajuntament, amb informació institucional; Serveis, amb comunicacions dels serveis públics i municipals que s’ofereixen als veïns i les veïnes; Notícies i l’Agenda, amb totes les activitats que es programen a Altafulla.

El regidor de l’Àrea de Comunicació de l'Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas, ha destacat que el nou portal "és una eina de comunicació renovada que facilitarà a la ciutadania informació sobre Altafulla per facilitar la relació entre els veïns i veïnes i apropar-los l’administració".

El regidor ha recordat que "el web és una finestra oberta al món i la seva posada en marxa es fa incorporant les novetats en matèria d'administració electrònica i el canvis normatius en la protecció de dades, a més d’afavorir la transparència de la informació municipal".

El nou portal està configurat amb disseny web responsiu o adaptatiu, que permet adaptar el format dels continguts del lloc web a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d'accés.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla