Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
19 de setembre del 2018
Recta final per presentar treballs al Premi Mañé i Flaquer i als Premis Cultura Vila de Torredembarra
El guardó de Periodisme s’estén enguany a tot el Baix Gaià i presenta novetats per potenciar la participació mantenint-ne la qualitat
Entre el 30 de setembre i el 17 d’octubre acaben els terminis de presentació de treballs als premis Mañé i Flaquer de periodisme i als Premis Cultura Vila de Torredembarra.

El proper 30 de setembre serà l’últim dia per presentar treballs per al 31è Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol.

El guardó, de gran prestigi, s’entregarà a la tardor i mantindrà les dues categories: la de ‘Periodisme Turístic’, amb una dotació de 6.000 euros, i la de ‘Comunicació Local’, dotada amb 2.000 euros.

El premi en la categoria de Comunicació Local, dotat amb 2000 euros, amplia fronteres més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre qualsevol localitat del Baix Gaià. Amb aquesta modificació, el consistori torrenc pretén assolir una major participació i, al mateix temps, refermar la capitalitat d'aquest àmbit geogràfic.

En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per tal de publicar-lo en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

D’altra banda, entre el 15 i el 17 d’octubre acaba el termini per presentar treballs per a la convocatòria dels Premis Cultura Vila de Torredembarra corresponents enguany als guardons d’arts plàstiques.

Aquesta convocatòria inclou el 18è Premi Pere Romeu de Pintura, dotat amb 1.000 € i amb data límit de presentació el 15 d’octubre; el 18è Premi Pere Romeu de Fotografia, dotat amb 500 € i data límit de presentació el 15 d’octubre; el 8è Premi d’Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d’Escultura (1.000 € i data límit el 15 d’octubre) i el 5è Premi Internacional de Gravat Xilogràfic “La Torre de l’Encenall” (200 € per la categoria infantil i juvenil i 1.500 € per la categoria adults, amb termini fins al 17 d’octubre de 2018).
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla