Notícies
Foto: AVV La Móra-Tamarit.
18 de setembre del 2018
L’AVV de la Móra porta al Síndic de Greuges el risc d’electrocució al carrer Montsià
Les pluges que s’acumulen al carrer podrien inundar un quadre elèctric que hi ha en un solar
L’acumulació d’aigua de pluja al carrer Montsià té preocupats al veïns del barri tarragoní de la Móra, a tocar d’Altafulla.

L’AVV de la Móra-Tamarit ha advertit que l’aigua que s’acumula en un punt del carrer Montsià on es troba una caixa de distribució de fluid elèctric, pot produir descàrregues elèctriques amb el perill per a les persones que això comporta.

De fet, l’Associació de Veïns La Móra-Tamarit denuncia aquest fet des de fa anys i, com ha explicat el president, Francesc Garcia, ni Ajuntament de Tarragona, ni els Serveis territorials d’Empresa i Coneixement i tampoc la companyia elèctrica “han fet res per solucionar-ho”. Per això, els veïns han portat el tema al Síndic de Greuges.

Als veïns els preocupa que actualment, quan plou, s’acumulen uns 30 centímetres d’aigua en la zona on està localitzada la caixa de distribució de fluid elèctric, que és un solar de propietat privada on s’hi està construint un habitatge.

Segons el líder veïnal, quan s’hagi construït l’habitatge hi haurà un mur de separació en relació al carrer, “on s’hi pot acumular fins a un metre i mig d’aigua». D’aquesta manera, adverteix que la instal•lació elèctrica podria quedar “totalment submergida en l’aigua i provocar una forta descàrrega elèctrica”, segons ha explicat Garcia.

En aquest punt del carrer Montsià, localitzat a la part baixa de la urbanització, hi ha la zona natural de drenatge de les aigües pluvials, un pas que quedaria tapat amb la construcció de l’habitatge.

Francesc García ha afegit que cap de les parts implicades dona cap solució a la problemàtica. A més, recorda que «fa onze anys que denunciem la deficient infraestructura de recollida d’aigües pluvials al carrer Montsià i en general a tota la Móra”.
Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns La Móra-Tamarit
Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit
Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns La Móra-Tamarit
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla