Notícies
Foto: Twitter
18 de setembre del 2018
Més de 1.500 persones visiten la 4a Fira de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona a Altafulla
La va inaugurar el regidor de Comerç, Jaume Sánchez i ha aplegat 18 petits productors de les comarques del Camp de Tarragona
Prop de 1.500 persones han visitat aquest dissabte a Altafulla la 4a Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, una aparador dels productes de proximitat del territori i de km0 amb degustacions i la presència de 18 petits productors i cooperatives agràries de les sis comarques tarragonines.

La fira, que enguany celebrava la seva quarta edició, la va inaugurar dissabte al matí el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez. Sànchez ha reconegut que l’esdeveniment és un aparador de promoció dels productes del territori i ha valorat l’aposta que fa el supermercat Caprabo per confiar en els productors i en el comerç local d’Altafulla i del Baix Gaià.

El supermercat, situat a l’N-340, a l’alçada d’Altafulla, potencia cada any la col•laboració amb productors locals, i al Baix Gaià enguany ha incorporat com a novetat, a més de les fruites i verdures Blanch d’Altafulla i els productes avícoles de la Granja Gaià que ja distribuïa, els productes càrnics de Can Pistraques, de la Riera de Gaià.

La fira, que va fer-se a l’exterior del supermercat altafullenc, va comptar amb la participació de Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès; Angel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona i Joan Josep Raventós, representant de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya a Tarragona.

Actualment 41 productors i cooperatives agràries de les comarques del Camp de Tarragona estan presents a Caprabo, amb més de tres-cents productes de les gammes de caves, licors, vins, sucs, embotits, formatges, llet, aviram i ous, entre d'altres. Les vendes de productes d’aquestes comarques ha registrat un increment del 5% en l’últim any.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla