Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
18 de setembre del 2018
L’Oficina de Turisme d’Altafulla torna a la plaça del Pou
En acabar l’estiu, el servei es torna a traslladar a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament
L’Oficina de Turisme ha deixat aquest dilluns la plaça dels Vents i s’ha tornat a instal•lar a les dependències municipals de la plaça del Pou, un cop ha acabat els mesos d’estiu.

Com ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, quan clou la temporada de visitants al municipi i torna l’activitat del curs de tardor i hivern, els serveis es centralitzen a les oficines municipals situades a la plaça del Pou.

Durant els pròxims mesos, l’horari d’atenció al ciutadà de l’Oficina de Turisme serà de dilluns a divendres de 9 a 2. Els dissabtes, obrirà de 10 a 2.

No serà fins la Setmana Santa del 2019 quan l’oficina de la plaça dels Vents a Baix a Mar tornarà a obrir-se als visitants.

Pel que fa a les visites guiades a la Vila Closa que porta a terme la Regidoria de Turisme, aquesta setmana també ha acabat l’horari d’estiu,. Durant el juliol i agost, les visites s’han fet dilluns i dijous a les 7 de la tarda.

Ara, recuperen l’horari de tardor i l’hivern, i se celebren l’últim dissabte de cada mes a les 11 del matí, sempre i quan hi hagi una participació mínima de 10 persones.

Per participar a les visites guiades, cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la plaça del Pou, o bé trucant al telèfon 977 65 14 26. El preu de la visita és de 4 euros; és gratuïta per als menors de 12 anys, i els menors de 18 anys tenen un 50% de descompte.

També diumenge passat, 16 de setembre, va acabar la temporada d’estiu del trenet turístic que gestiona l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla