Notícies
Foto: Friedrich Piano Trio.
30 d'agost del 2018
Clou el Festival Internacional de Música d’Altafulla amb un homenatge al romanticisme
Friedrich Piano Trio ha fet aquest dimecres a la nit un recorregut musical del Romanticisme a l’Impressionisme
Última parada del Festival Internacional de Música d’Altafulla, que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla. Aquest dimecres, 29 d’agost, el Friedrich Piano Trio ha estat la darrera formació musical a pujar a l’escenari de la plaça de l’Església durant el FIM.

“L’Herència del Romanticisme en la música de Cambra del segle XX” s’ha fixat en la música de cambra del segle XX, amb Josep Maria Almirón al piano, Alberto Reguera al violí i Lito Iglesias al violoncel.

Integrat per músics versàtils i apassionats, aquest trio interpreta el gran repertori combinat amb obres i autors del Romanticisme. Els tres integrants són professors del Conservatori Superior de Música de Barcelona i tenen una àmplia experiència concertística en diverses formacions. A més, els seus components sumen experiència com a solistes i membres de diverses agrupacions camerístiques i orquestrals amb les que han obtingut diversos premis, com el Premi Nacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra, Premi Joan Massià o el Premi Enderrock.

El Friedrich Piano Trio ha ofert al públic altafullenc obres dels segles XIX i XX, la majoria d’autors francesos, de Leos Janácek i Maurice Ravel, Georges Enescu i Claude Debussy. Una nit que ha estat un viatge musical de finals de l’època del Romanticisme i inicis de l’Impressionisme.

El 31è Festival Internacional de Música d’Altafulla ha portat a la plaça de l’Església d’Altafulla un total de set concerts durant el mes d’agost. El festival, amb la direcció artística del prestigiós flautista Claudi Arimany i el Mestre compositor Albert Sardà, ha apostat en aquesta edició amb posades en escena musicals de luxe.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla