Notícies
18 de febrer del 2015
Una aplicació per a mòbils permetrà als comerços d’Altafulla avisar la Policia Local en cas d’emergència
El cos policial estudia la possibilitat d’obrir el nou servei a altres col·lectius
La Policia Local d’Altafulla posarà en marxa el proper mes de març un nou servei en la seva línia de promoció de la seguretat ciutadana, pensat principalment pels comerços de la vila. Es tracta d’un sistema d’alarma que es podrà instal·lar als telèfons mòbils i a les tauletes amb sistema operatiu Android, que estarà sincronitzada amb el cos policial.

El nou sistema, segons ha avançat el sotsinspector Àngel Fernàndez, permetrà un estalvi de temps, i una comunicació directa sense la necessitat d’intermediaris. Tots aquells establiments que vulguin poder fer ús d’aquesta aplicació cal que sol·licitin prèviament l’alta del servei a la mateixa Policia Local. Aquesta nova eina no tindrà cap cost econòmic per als usuaris del servei.

Un cop es posi en marxa en els comerços del municipi, la Policia Local estudiarà la possibilitat d’obrir el servei a les persones grans que viuen soles, i a les famílies amb conflictes dins del domicili.

Aquesta aplicació permetrà que, amb un únic toc a la pantalla tàctil del telèfon mòbil, els comerços puguin avisar la Policia Local d’una situació d’emergència. Aquesta alerta arribarà immediatament a les dependències policials, des d’on s’activarà una dotació perquè es desplaci fins al lloc en qüestió.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla