Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
22 de febrer del 2018
L’Ajuntament de Roda de Berà estudia l’aplicació del model de gestió de subministrament d’aigua d’Altafulla
Una comissió especial del consistori s’ha reunit aquest dilluns amb l’alcalde, Fèlix Alonso, i la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, per conèixer de primera mà el funcionament del servei
Una comissió especial de l’Ajuntament de Roda de Berà ha visitat Altafulla aquest dilluns per conèixer de primera mà el model de gestió de subministrament d’aigua al municipi.

L’alcalde rodenc, Pere Virgili, acompanyat pels membres de la comissió, els regidors Frederic Royuela, Toni Bernal, Josep Antoni Benedicto, Rafael Luna, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez, i els tècnics municipals que també en formen part, s’han reunit a la Sala de Comissions ‘Pintor Josep Sala’ de l’Ajuntament d’Altafulla per conèixer el sistema de gestió així com la manera de treballar a nivell tècnic, jurídic i econòmic. A la trobada hi han pres part l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo. També han visitat les instal·lacions de l’Empresa Mixta d’Aigües Altafulla.

Ara fa uns dies, aquesta comissió especial també va visitar les instal·lacions de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA), i la intenció del consistori és continuar estudiant altres models per tal de definir el que millor s’adapta a la realitat de Roda de Berà i el que aprofita els recursos de la forma més òptima.

La comissió va començar a caminar el passat mes d’octubre. El primer pas per conèixer la situació actual del servei és l’encàrrec d’un estudi a una auditoria externa especialitzada, que determinarà quines haurien de ser les inversions de futur per oferir el servei més idoni a la població.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla